2 camere la 100 de metri de mare, preț redus de întreținere, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 8779
73,700 €
Arie 53 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 3 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră 2 camere cu o suprafață totală de 53 m2. Apartamentul este situat la etajul 4 în complexul Belisuima din Ravda, Bulgaria.

Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Situat la doar 100 de metri de plajă și la 50 de metri de centru. În complex sunt disponibile pentru dvs. și pentru oaspeții dvs.: mini-market, serviciu de curățenie, parcare.

Taxa de întreținere este de numai 3€/m2 pe an.

Noi de la MY PROPERTY U MORE vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
53 m2
Suprafață utilizabilă
46.64 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
330 m
Cafenea
50 m
Restaurant
20 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00