2 camere, la 200m de plaja, in complexul VIP Classic, pret top, Sunny Coast

Sunny Beach, Bulgaria – ID 6057
73,000 €
Arie 83 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 200 m
Condiție Liber

Va oferim un apartament spatios cu 2 camere, 83m2, situat la al doilea din cinci etaje, in complexul privat Vip Classic de pe Sunny Beach, Bulgaria. Apartamentul se ofera nemobilat. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu echipamentul! Apartamentul este compus dintr-un hol de intrare, spatiu pentru un living cu chicineta, un dormitor, o baie cu toaleta, un balcon. Există o vedere frumoasă la piscină de pe balcon. Apartamentul este orientat spre sud. Ofertă potrivită pentru utilizare sau închiriere pe tot parcursul anului. Complexul Vip Classic, in care se afla apartamentul, este situat la doar 200 de metri de plaja cu nisip, intr-o locatie linistita si linistita de pe Coasta Insorita. Toate facilitățile și infrastructura sunt la câțiva pași. In complex, proprietarii si oaspetii lor au acces la piscina, zona de relaxare, receptie, paza, supraveghere video.

Taxa de întreținere este de 12 EUR/m2 pe an.

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

Din nou și din nou, ne întărim prestigiul și certitudinea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opinii cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților imobiliare pe care le-au cumpărat cu succes conform planului la data promisă.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu doar avem grijă de tine și oferim sfaturi profesionale, ci și adăugăm valoare vieții tale și contribuim la îmbunătățirea situației tale economice, datorită investiției bune a banilor tăi.

Relația noastră nu se termină cu o achiziție, doar începe! Suntem vecinii și partenerii tăi, și nu doar pentru întreaga perioadă de proprietate asupra imobilului pe care l-ai ales.

Protejați-vă banii de mega-inflație, investind cu înțelepciune în propria proprietate de pe litoral. Prețurile în Bulgaria sunt ÎNCĂ la jumătate față de alte țări din UE.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
83 m2
Suprafață utilizabilă
73 m2
Balcon
Da
Magazin
450 m
Medic
1 km
Cafenea
770 m
Restaurant
70 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00