2 camere la un pret foarte bun! Locație de top, Sunny Coast

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7313
63,500 €
Arie 53 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 700 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Va oferim un apartament cu 2 camere complet utilat in complexul "Sezoni" de pe coasta insorita. Suprafata totala a apartamentului este de 53 m2 si este situat la primul etaj cu sase etaje. Amenajare: hol de intrare, living cu chicineta, dormitor, baie cu toaleta si terasa. Pretul include mobilierul si echipamentele conform pozelor curente. "Sezoni" este un complex inchis situat in partea de nord a Sunny Beach, langa complexe precum Harmony Suites si Cascadas, la 700 de metri de mare. Toate facilitățile și divertismentul sunt la câțiva pași. Infrastructura complexa: verdeata, piscina cu sectiune pentru copii, zona de relaxare, restaurant, receptie, parcare, paza. Taxa de întreținere este de 10 EUR/m2 pe an. Apartament potrivit pentru locuit pe tot parcursul anului sau inchiriere.
Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
53 m2
Suprafață utilizabilă
46 m2
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
270 m
Medic
610 m
Cafenea
420 m
Restaurant
130 m
Bar
410 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00