2 camere lângă Cacao Beach, preț de top, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9856
58,500 €
Arie 63 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 400 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un fabulos 2 camere cu o suprafață totală de 63m2, situat la etajul 2 din 5 etaje în complexul Sun City 2 de pe Sunny Beach. Apartamentul este compus din: hol de intrare, living spațios cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Prețul include mobilier și echipamente de calitate, conform fotografiilor actuale. Complexul de apartamente Sun City 2 este liniștit, liniștit și bine întreținut. Pe proprietate există o piscină, zonă de relaxare, loc de joacă pentru copii, pază 24h, parcare și o grădină frumoasă. În apropiere se află magazine alimentare, restaurante, cafenele și faimoasa plajă "Cacao Beach", care se află la doar 500 de metri. Apartamentul este potrivit pentru o vacanță în familie și pentru investiții! Parcare gratuită în apropierea complexului!

Taxa de întreținere este de 400 € pe an.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

În mod repetat, ne consolidăm prestigiul și încrederea prin oferirea de sfaturi de specialitate și împărtășirea opiniilor noastre cu clienții noștri care au beneficiat pe termen lung de proprietățile pe care le-au achiziționat cu succes la timp și în termenul promis.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dvs. și vă oferim consiliere de specialitate, dar adăugăm valoare vieții dvs. și contribuim la îmbunătățirea situației dvs. economice prin investirea bună a banilor dvs.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări ale UE.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
63 m2
Suprafață utilizabilă
55.44 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
100 m
Medic
890 m
Cafenea
410 m
Restaurant
120 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00