2 camere lângă plaja de nord din Primorsk, preț și locație de top

Primorsko, Bulgaria – ID 5881
58,000 €
Arie 54 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 200 m
Condiție Liber

Va oferim un apartament cu 2 camere in apropierea centrului si plajei de nord a Primorska intr-o strada linistita, intr-un bloc de apartamente cu lift. Apartamentul este complet mobilat si dispune astfel: hol de intrare, living cu chicineta, dormitor, baie cu toaleta si o terasa spatioasa. Apartamentul este situat la etajul al patrulea si in acelasi timp ultimul, are expunere sudica si are o suprafata de 54m2, casa este bine intretinuta. Taxa de întreținere este de 150 leva (aproximativ 76 EUR) pe an. Distanța față de plaja de nord este de 200 de metri, de centrul orașului la 500 de metri. Proprietate potrivită pentru locuit pe tot parcursul anului și pentru închiriere. Pret foarte bun! Iti recomandam!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Aranjam închirierea și administrarea proprietății pentru clienții noștri pe toată coasta bulgară.

Despre Primorsko: Cele mai lungi plaje cu nisip de pe coasta Mării Negre, care se întind pe mai mult de 10 kilometri, ospitalitatea localnicilor și capacitatea de a comunica în cehă, acestea sunt doar câteva motive pentru care Primorsko atrage mulți turiști în fiecare an. Inițial un mic sat de pescari la 50 km sud de orașul stațiune Burgas, a devenit o stațiune turistică populară pentru majoritatea turiștilor cehi. Aici veți găsi una dintre cele mai lungi și mai frumoase plaje de nisip ale Rivierei Bulgare, care sunt cunoscute pentru nisipul alb, apa limpede și intrarea treptată în mare.

Din 1994, Primorsko deține simbolul Steagul Albastru. Steagul Albastru este un simbol care indică plaje sau porturi care îndeplinesc standardele de mediu. Pentru a obține steagul, sunt necesare curățenia apei și reciclarea deșeurilor, plajele trebuie să aibă și acces fără bariere și să fie dotate cu facilități medicale, centru de informare, elemente de divertisment, toalete și cabine de schimbare.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
54 m2
Suprafață utilizabilă
47 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
100 m
Medic
360 m
Cafenea
170 m
Restaurant
60 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
200 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00