2 camere, langa teleschi, Residence Detelina, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 6604
83,000 €
Arie 98 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Sârtie 600 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber

Va propunem atentiei un apartament mobilat cu 2 camere in suprafata de 98m2, care se afla la etajul patru si ultimul al complexului Rezidence Detelina. Apartamentul este complet utilat si gata de utilizare imediata sau de inchiriat. Amenajare: living cu bucatarie si zona de luat masa, dormitor, baie cu toaleta si terasa. Livingul și sufrageria sunt frumos mobilate cu o canapea extensibilă pentru doi, două fotolii, o măsuță de cafea, o masă cu scaune și un televizor cu ecran plat. Bucataria este dotata cu cuptor, frigider, aragaz cu doua arzatoare, hota si toate vasele si electrocasnicele necesare. Dormitorul este dotat cu un pat mare, dulap și noptiere. Terasa mare este orientata spre sud-est, dormitorul are balcon propriu si din ambele se vede o priveliste panoramica fantastica asupra muntilor si a imprejurimilor. Baia este spatioasa, frumos finisata si dotata cu masina de spalat, spatiu depozitare, toaleta, chiuveta si colt de dus cu dus cu hidromasaj. Apartamentul are parchet laminat si teracota si este incalzit cu calorifere electrice montate pe perete. Complexul are o locație idilică în imediata apropiere a Parcului Național Pirin și oferă acces direct la pârtii. Residence Detelina este situată la poalele Muntelui Pirin și la numai 600 de metri de telecabină. În complex sunt disponibile pentru dvs. și oaspeții dvs.: pază 24 de ore, parcare subterană, recepție (doar iarna), lift, management de închiriere. Taxa de întreținere este de 8 EUR/m2 pe an.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Și mai multe despre Bansko:

Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rhodope și Rila.

Pe de o parte - Rodopii, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic din regiune.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Pentru că Bansko are de toate!

Turismul de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni evaluate. 75 km de pârtii pregătite profesional și îngrijite fiabil, o școală de schi bună și un depozit pentru schiuri, care sunt la dispoziție pentru schiori și snowboarderi.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri, dintre care două noi, 6 lift și zece lifturi pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Turismul de vară

Au fost dezvoltate 13 trasee montane principale și 17 secundare pentru nevoile turismului de vară în Parcul Național Pirin. Escalada pe stâncă este permisă în 6 locuri. Opt cabane de munte și cinci adăposturi întâmpină turiștii în partea înaltă alpină a muntelui vara. În plus, sunt organizate excursii la mănăstirile Rila și Rozhen, Melnik, parcul urșilor din Belitsa, satul Trigrad, peștera „Gâtul Diavolului” și alte obiective și locuri frumoase; drumeții montane în Pirin, călărie în Rila, ciclism, rafting, safari, offroad și paintball.

Evenimente regulate:

Competiții ale Cupei Mondiale de schi alpin pe pista „Alberto Tomba”.

Din decembrie până în aprilie - multe evenimente de iarnă - competiții de schi alpin, snowboarding, biatlon.

Iulie - festival de teatru de vară

August - Festivalul Internațional de Jazz

Septembrie - Pirin Folk Bulgaria - Bansko. Festivalul Internațional de Cântece Populare Bulgare

Noiembrie - Bansko Film Fest - Festivalul internațional de film montan.

Bansko este cea mai nouă stațiune de schi de iarnă din Bulgaria și poate cea mai frumoasă. În ultimii ani, stațiunea a atras investiții străine importante, permițând îmbunătățiri semnificative ale infrastructurii și serviciilor de agrement.

Antreprenoriatul în turism este principala zonă de importanță strategică pentru dezvoltarea socio-economică a municipiului Bansko. Volumul în creștere al investițiilor în turism a dus la crearea de noi locuri de muncă în serviciile turistice și de câteva ori mai mult în construcții. În ultimii ani, aici au fost construite peste o sută de hoteluri - de la mici hoteluri de familie până la spa-uri de lux.

O a doua linie de cabine urmează să fie construită în stațiunea de schi, 30 de milioane de euro vor fi investiți în terenul de golf. Industria locală este reprezentată de mici ateliere din industria lemnului și a confecțiilor; multe companii din comert si servicii, hoteluri si restaurante, agricultura. Lucrătorii lemnului și meșterii sunt legați într-o organizație subsidiară, deoarece o mare parte din producția lor (mobilier) este destinată exportului. Dezvoltarea acestui sector și politica investițională a întreprinderilor mici și mijlocii din industria prelucrării lemnului se află într-o dezvoltare dinamică și flexibilitate.

Agricultura - aproximativ 20% din terenul arabil este folosit. Principalele culturi cultivate aici sunt cartofii și tutunul. Creșterea animalelor - sunt ținute în principal vaci, capre și oi.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
98 m2
Suprafață utilizabilă
86 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
470 m
Medic
90 m
Cafenea
90 m
Restaurant
10 m
Bar
10 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00