2 camere, pretabil de inchiriat, la 700m de metrou, Sofia

Sofie, Bulgaria – ID 5890
125,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Condiție Liber

O oportunitate unică de a cumpăra un apartament de investiții în capitala Sofia la aceleași prețuri și condiții ca acum 10 ani în Praga! Va oferim 2 camere cu o suprafata totala de 70m2, situate la primul etaj din patru etaje. Orientarea apartamentului este spre est. Amenajare: living cu chicinetă și sufragerie, dormitor, baie cu toaletă și terasă spațioasă. Apartamentul este situat la primul etaj (nu la parter) de patru etaje. Vă vom ajuta cu plăcere la finalizarea și mobilarea apartamentului!

optiunea de a achizitiona locuri de parcare suplimentare:

Apartamentul include doua locuri de parcare in garajul subteran cu o suprafata de 24 m2. Prețul unui loc de parcare - 19.000 €. Apartamentul este la doar 700 de metri de statia de metrou. Ofertă foarte bună, recomandată!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

SOFIA:

Sofia este cel mai mare oraș al țării. În fiecare an, obiectivele turistice locale sunt vizitate de un număr mare de turiști care sunt atrași de acest oraș, de frumoasa arhitectură a clădirilor istorice, îmbinate armonios cu infrastructura modernă. Populația de aici este de peste un milion și jumătate. În același timp, în oraș există aproximativ 20 de instituții de învățământ care oferă studii superioare. Cei interesați de Sofia pot afla despre cultura și tradițiile populației locale. În capitală, vizitatorii pot vizita Filarmonica, se pot bucura de sunetele muzicii clasice în grădina de iarnă. În plus, recomandăm turiștilor să viziteze muzeele locale. Una dintre cele mai mari este Istoric. Interesante sunt și exponatele din muzeele etnografice, arheologice și zoologice. Locația orașului Sofia este uimitoare. Veți găsi aici nu doar frumusețea arhitecturii locale, ci și natura care se răspândește în jur. Megapolis este situat la poalele muntelui Vitoša, ale cărui versanți au fost transformați într-un parc național în secolul al XX-lea. Există, de asemenea, o mulțime de parcuri și piețe în oraș. Iubitorii de verdeață vor fi încântați de vegetația locală. Una dintre cele mai vechi clădiri din capitală este biserica Sf. Sofia. Datează din secolele V și VI și este considerată cartea de vizită a orașului modern. Acest loc este recomandat tuturor vizitatorilor. Mai mult, biserica Sf. George. Atmosfera unică și picturile murale frumoase vor mulțumi aproape pe toți cei interesați de istoria Bulgariei. În oraș există și moschei turcești, ale căror ziduri sunt vechi de câteva secole. Bulevardul Vitosha, care incepe de la catedrala, este considerat cel mai frumos bulevard. Orașul Sofia este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe europene. Vă recomandăm să vizitați cartierul de la marginea de sud-vest a orașului, numit Boyana. Adiacent chiar la poalele orașului Vitosha se află o mică biserică pe care UNESCO a adăugat-o pe Lista Patrimoniului Mondial. Picturile murale de aici datează din secolul al XIII-lea. La Vitosha vin turiști din toată lumea.Sofia atrage un număr foarte mare de turiști pentru că există condiții de recreere culturală, de plimbare în cele mai frumoase locuri și de a cunoaște istoria țării. În oraș veți găsi un număr mare de monumente, biserici și arhitectură istorică.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
61 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
70 m
Cafenea
240 m
Restaurant
110 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
110 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00