2 camere spațioase cu vedere la mare, Riviera Fort Noks Complex, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9745
95,700 €
Arie 70 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament în complexul Riviera Fort Noks. Dimensiunea este de 2 camere, suprafața totală de 70m2, situat la primul etaj din șase etaje. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC, balcon cu vedere la mare. În complex sunt disponibile pentru dvs. și pentru oaspeții dvs:

Piscină pentru adulți și copii, zonă de relaxare, loc de joacă, teren de tenis, magazin alimentar. Loc de parcare gratuit pentru proprietari în complex.

Securitate 24 de ore și supraveghere video pe tot parcursul anului.

Complex închis cu acces controlat.

Complexul este potrivit pentru a locui pe tot parcursul anului.

Taxa anuală de întreținere este de 12 €/m2 pe an.

Ofertă foarte bună, foarte recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aerul umed al mării. Toată lumea poate găsi un loc de relaxare pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
61.6 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
680 m
Cafenea
300 m
Restaurant
180 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
540 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00