2 camere spațioase, la 50 m de mare, între Ravda și Nessebar

Ravda , Bulgaria – ID 9750
72,600 €
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 450 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

50 de metri de plajă! Vă oferim un apartament spațios cu 2 dormitoare de 65m2, situat la etajul patru din cinci etaje în complexul Sunny House, între Ravda și Nessebar, Bulgaria. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Prețul include mobilier și echipamente.

În cadrul complexului sunt la dispoziția dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră: piscină, zonă de relaxare, bar, restaurant, pază 24/7, parcare, lift, transfer de la aeroport. Taxa de întreținere este de 450 € pe an.

Printre atracțiile din apropiere se numără Ravda Central Beach, Aurelia Beach și parcul acvatic Aqua Paradise. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 14,9 km de complex. Un serviciu de transfer de la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aerul umed al mării. Toată lumea poate găsi un loc de relaxare pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
57.2 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
900 m
Medic
170 m
Cafenea
180 m
Restaurant
10 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00