2 camere, terasă mare, complex de lux, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7856
62,700 €
Arie 86 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/6
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament spațios cu 2 dormitoare de 86m2, situat la etajul șase din șase etaje, într-un complex privat de clasă superioară Afrodita Palaces, cu lift, în Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă spațioasă- 18m2.

Complexul de lux Afrodita Palaces, în care se află apartamentul, este situat pe Sunny Beach, la mai puțin de 450 de metri de plaja de nisip și la distanță de mers pe jos de toată infrastructura. În imediata vecinătate a complexului există magazine, restaurante și un loc unic pentru Sunny Beach - un parc verde unde sunt construite locuri de joacă pentru copii și zone de recreere. Proprietarii și oaspeții săi au la dispoziție complexul- piscină în aer liber, zone de relaxare, recepție, loc de joacă, parcare, pază 24h, grădină. Complex în funcțiune pe tot parcursul anului, apartament potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului sau pentru închiriere. Taxa de întreținere este de 7€/mp pe an. Preț foarte bun! Recomandat!

Coroana a trecut la cel mai puternic nivel din ultimii 11 ani față de euro! Cumpărarea unei proprietăți în euro nu a fost și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune din întreaga zonă, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Terasă
18 m2
Parcare
Da
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00