2 camere, terasă mare, complex minunat, aproape de plajă, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7855
60,500 €
Arie 75 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/6
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament spațios cu 2 dormitoare de 75m2, situat la etajul șase din șase etaje, în complexul Afrodita 2 din Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include tot mobilierul și echipamentul conform fotografiilor. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă spațioasă.

Complexul Afrodita 2, în care se află apartamentul, este situat pe Sunny Beach, la 500 de metri de plaja de nisip și la câțiva pași de toată infrastructura. În imediata vecinătate a complexului există magazine, restaurante și un loc unic pentru Sunny Beach - un parc verde unde sunt construite locuri de joacă pentru copii și zone de recreere. Proprietarii și oaspeții săi sunt la dispoziția complexului- piscină în aer liber, zonă de relaxare, recepție, parcare, securitate. Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an. Preț foarte bun! Recomandat!

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape de Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
66 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00