2 camere, vedere fantastică la mare, complex de top Coral Beach, Sveti Vlas

Sveti Vlas , Bulgaria – ID 9325
127,000 €
Arie 77 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Perfect 2 camere cu o vedere minunată la mare și în prima linie! Apartamentul este situat la etajul patru din patru etaje în complexul Coral Beach și are o suprafață de 77 m2. Prețul include toate mobilierul și echipamentele. Apartamentul este format dintr-un living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă. Toate camerele și terasa oferă o vedere de neuitat la mare. Coral Beach este situat în prima linie, chiar pe plaja din Sveti Vlas, distanța până la plajă este de 20 de metri, iar facilitățile sale includ scări private spre mare și un lift panoramic frumos de sticlă. Există o piscină mare, o zonă de relaxare, un magazin alimentar și un bar și grătar, parcare securizată, securitate 24 de ore pe zi, ceea ce vă garantează o vacanță relaxantă! Există, de asemenea, un serviciu de închiriere de mașini. Există, de asemenea, un restaurant la fața locului. O cafenea și un magazin alimentar pot fi găsite la 50 de metri. Centrul orașului Sveti Vlas este la 2,5 km, iar Sunny Beach Resort se află la 7 km. Elenite se află la mai puțin de 1,5 km, iar Nessebar este la 12 km. Coral Beach Apartment se află la 34 km de Aeroportul Burgas. La complex opresc 2 autobuze, iar o altă plajă cu nisip, lângă Paradise Beach, se află la 10 minute de mers pe jos. Taxa de întreținere este de 600 € pe an.

Ofertă foarte interesantă, foarte recomandată!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
77 m2
Suprafață utilizabilă
67.76 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
740 m
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
290 m
Bar
670 m
Școală/gradiniță
740 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00