2 camere, vedere la mare, 100m de la plajă, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9300
102,300 €
Arie 70 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un frumos apartament cu 2 dormitoare de 70m2, situat la etajul patru din șase etaje în complexul privat Villa Aristo, în Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon cu vedere la mare.
Villa Aristo este o clădire elegantă, situată la 100 de metri de plajă și la 300 de metri de Marina Dinevi.
Complexul a fost construit în totalitate în conformitate cu cerințele moderne de construcție și folosind materiale și tehnologie de înaltă calitate. Lumină naturală din belșug, soluții cromatice neutre și interesante pentru exteriorul complexului.
Unicitatea complexului este exprimată de faptul că pe acoperișul clădirii se află o piscină în aer liber cu o vedere panoramică excepțională asupra mării albastre, a dealurilor verzi din Stara Planina și a orașului vechi Nessebar. Complexul vă oferă dvs. și oaspeților dvs.: o piscină în aer liber situată pe acoperișul clădirii; un restaurant care oferă preparate din bucătăria națională; un salon de înfrumusețare; un loc de joacă pentru copii; spații verzi bine întreținute; pază 24 de ore pe zi; un lift de lux; parcare.
Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
61.6 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
80 m
Medic
360 m
Cafenea
90 m
Restaurant
40 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
350 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00