2 camere, vedere la mare, terasă mare, Obzor Beach Resort, Obzor

Obzor , Bulgaria – ID 7918
Arie 75 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 946 € per an
Condiție Liber
Oferim un frumos apartament cu 2 camere de 65 m2 pe prima linie în Obzor, în complexul excelent Obzor Beach Resort! Apartamentul este situat la etajul patru din cinci etaje într-o clădire mică. Se compune dintr-un hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, terasă spațioasă cu acces din ambele camere și baie cu toaletă.
De la toate ferestrele apartamentului și de pe terasă există o vedere panoramică frumoasă la mare. Apartamentul este spațios, dotat cu mobilier confortabil și elegant, precum și cu tot ceea ce este necesar pentru a asigura confortul locuitorilor săi.
Complexul este situat chiar pe plajă, într-unul dintre cele mai liniștite orașe balneare bulgare - Obzor. Plaja este una dintre cele mai lungi de pe coasta bulgară a Mării Negre - 10 km, iar lungimea plajei chiar în fața complexului este de 800 de metri. Apele mării sunt destul de calme, cristaline, iar nisipul este auriu. Ideea principală a complexului este de a funcționa ca un aparthotel, potrivit pentru oricine caută o vacanță relaxantă și dorește să se bucure de mare și de soare. Aici veți găsi pacea, liniștea, bucuria și confortul la care visați pentru dvs. și întreaga familie în timpul vacanței de vară. Prin cumpărarea unui apartament nu numai că vă puteți obține o reședință de vară unde să vă petreceți vacanța, dar puteți obține și venituri din chirii. Stațiunea oferă servicii de administrare a proprietăților sub forma închirierii acestora turiștilor pentru sezonul turistic de vară, în perioada în care proprietarii nu își folosesc proprietățile. Complexul are contracte cu cei mai importanți tour-operatori licențiați și o publicitate eficientă, ceea ce a dus la o ocupare extrem de bună a apartamentelor de către turiști în anii precedenți. Complexul oferă următoarele facilități:
- Securitate 24 de ore pe tot parcursul anului;
- Recepție;
- piscine, inclusiv un salvamar, umbrele, șezlonguri;
- parcare;
- animatori pentru copii și adulți;
- grădiniță și loc de joacă;
- restaurant și bar la piscină;
- servicii contra cost: spălare, uscare, călcat; curățenie în apartament; oferă facilități suplimentare pentru copii: pătuț, scaun înalt, cărucior, baby sitter pentru copii sub 2 ani și multe altele. Taxa de întreținere este de 946 € pe an.
Un apartament minunat într-o locație excelentă! Recomandat!
Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm vizionări online live. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Pentru clienții noștri, organizăm închirieri și gestionarea proprietății pe toată coasta bulgară, în stațiunea Obzor:
Obzor este situat într-un peisaj frumos, într-un golf al Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stara Planina), la aproximativ 60 km sud de Varna și 74 km de Burgas.
Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamchia se varsă în mare și fac parte dintr-o rezervație naturală. Obzor și istoria sa:
Locația sa frumoasă este reflectată în numele său antic original Heliopolis (Orașul Soarelui). Baza navală grecească inițială a devenit mai târziu o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă, Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele fortăreței medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. Veți găsi, de asemenea, ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
75 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
200 m
Medic
290 m
Cafenea
270 m
Restaurant
90 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
320 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00