2 camere, vedere panoramică la mare, Obzor Beach Resort, Obzor

Obzor, Bulgaria – ID 5382
100,000 €
Arie 67 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 1,084 € per an
Condiție Liber
Oferim un apartament spațios de 2 camere, cu o suprafață totală de 67m2, suprafața utilă a apartamentului este de 54 m2, situat la etajul trei din șase etaje, în complexul privat Obzor Beach Resort, în Obzor, pe prima linie a mării. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor. Dispunerea este hol, living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa, dormitor, baie cu toaletă și balcon cu acces din ambele camere. O vedere frontală magnifică la mare poate fi văzută de la toate ferestrele apartamentului și de la balcon.
Complexul Obzor Beach Resort este situat chiar pe plajă, într-unul dintre cele mai liniștite orașe de la malul mării din Bulgaria - Obzor. Plaja este una dintre cele mai lungi de pe coasta bulgară a Mării Negre - 10 km, iar lungimea plajei chiar în fața complexului este de 800 de metri. Apele mării sunt destul de calme, cristaline, iar nisipul este auriu. Scopul principal al complexului este de a funcționa ca un aparthotel, potrivit pentru oricine caută o vacanță relaxantă și dorește să se bucure de mare și de soare. Aici veți găsi pacea, liniștea, bucuria și confortul la care visați pentru dvs. și întreaga familie în timpul vacanței de vară. Prin cumpărarea unui apartament nu numai că vă puteți obține o reședință de vară unde să vă petreceți vacanța, dar puteți obține și venituri din chirii. Stațiunea oferă servicii de administrare a proprietăților sub forma închirierii acestora turiștilor pentru sezonul turistic de vară, în perioada în care proprietarii nu își folosesc proprietățile. Complexul are contracte cu cei mai importanți tour-operatori licențiați și o publicitate eficientă, ceea ce a dus la o ocupare extrem de bună a apartamentelor de către turiști în anii precedenți.
Taxa de întreținere este de 1084 € pe an. Plaja este una dintre cele mai frumoase de pe coasta bulgară. Noi, la MOJE PROPERTY U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Stațiunea Obzor:
Obzor este situat într-un peisaj frumos, într-un golf al Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stara Planina), la aproximativ 60 km sud de Varna și 74 km de Burgas.
Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută, care combină marea cu plaje largi și confortabile, cu posibilitatea de a face drumeții și plimbări ușoare. În apropiere de Obzor, râurile Dvojnica și Kamchia se varsă în mare și fac parte dintr-o rezervație naturală. Obzor și istoria sa:
Locația sa frumoasă este reflectată în numele său antic original Heliopolis (Orașul Soarelui). Baza navală grecească inițială a devenit mai târziu o importantă fortăreață romană. În Evul Mediu a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă, Kozyak, care proteja un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar la Marea Neagră în secolele XIII și XIV. Ruinele fortăreței medievale se află la aproximativ 3 km de Obzor de astăzi. Veți găsi, de asemenea, ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
67 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
40 m
Medic
1 km
Cafenea
30 m
Restaurant
30 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00