3 camere, apartament de vanzare la etajul 1

Polychrono, Grecia – ID 9116
113,000 €
Arie 52 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un apartament cu două dormitoare la primul etaj de vânzare într-o clădire mică, situată central în frumoasa stațiune de coastă Polihron. Este ideal pentru familiile cu copii mici, deoarece puteți merge pe jos la plajă și de la ea foarte ușor cu toate facilitățile. Întinderea principală a plajei de nisip și o serie de magazine mici deschise pe tot parcursul anului sunt, de asemenea, la doar câteva minute de mers pe jos. Dormitoarele au ferestre, mai degrabă decât uși de balcon, care este, de asemenea, mai prietenos pentru copii, dar pentru întreaga familie există un balcon spațios în afara camerei de zi și un marchiză pentru intimitate și protecție împotriva soarelui. Apartamentul este menținut în stare excelentă și beneficiază de două aparate de aer condiționat, mobilier și electrocasnice moderne, inclusiv dulapuri în dormitoare și în hol, ferestre și uși din aluminiu cu plase de țânțari . Multe beneficii, cum ar fi toate mobilierul, parcare privată și multe altele.

Dacă sunteți interesat de informații suplimentare sau de vizionarea acestei proprietăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.
Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.
Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.
Echipa Mojenemovitostumore
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
52 m2
Suprafață utilizabilă
52 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
120 m
Medic
140 m
Cafenea
10 m
Restaurant
10 m
Bar
300 m
Școală/gradiniță
190 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00