3 camere, bucătărie de vară, piscină, baie în aer liber, măslini, lămâi, El Saladillo

Mazarrón, Spania – ID 5205
Arie 2000 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 18 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

O proprietate cu adevărat unică, situată în frumosul El Saladillo. Dacă doriți să experimentați viața idilică de la țară, această proprietate pitorească este cea potrivită pentru dvs. Amplasată pe un teren de 2000m2, această proprietate este proiectată pentru a vă permite să experimentați distracția spaniolă la soare la maxim, cu o grădină care include:

O zonă de grădină tradițională cu o abundență de portocali, lămâi, migdali și măslini. Măslinii produc aproximativ 2.000 kg de măsline din care se pot extrage aproximativ 300 de litri de ulei de măsline.

O piscină pentru relaxarea dumneavoastră.

O verandă mare pentru a putea lua masa în aer liber în timp ce admirați peisajul frumos.

Bucătărie de vară și zonă de grătar, astfel încât să puteți găti în aer liber și să vă bucurați de frumosul soare spaniol în timpul acelor veri glorios de calde.

O baie în aer liber vă va scuti de bătăi de cap dacă vă decideți să invitați oaspeți pentru a vă admira frumoasa dvs. casă nouă.

Bineînțeles, interiorul proprietății este la fel de frumos. La intrarea în această casă spaniolă tradițională, sunteți întâmpinați de o zonă de living și de luat masa mare, în plan deschis, o bucătărie și un salon, dotate cu două șeminee pentru a vă menține cald toată iarna și pentru a adăuga la atmosfera confortabilă. Bucătăria este, de asemenea, dotată cu un cuptor pe lemne și este complet echipată cu spațiu de depozitare și blaturi de lucru generoase. Cele două dormitoare sunt luminoase și spațioase și dispun de dușuri cu intrare pentru confortul dumneavoastră.

Alte facilități includ:

Ferestre cu geamuri duble cu gratii încorporate

Dulapuri încorporate

Cameră de depozitare care găzduiește camera de utilitate

Aer condiționat

Parcare spațioasă în afara drumului

Stimați clienți, trăim vremuri ciudate în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi

El Saladillo se află la doar o scurtă distanță cu mașina de frumosul Mazarron. Explorați plaje luxoase, excursii culturale și distracție pentru întreaga familie.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
2000 m2
Teren
1999 m2
Suprafață utilizabilă
1998 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
1997 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00