3 camere, complex mare Stella Polaris, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8035
62,200 €
Arie 80 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 650 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 80m2, situat la etajul cinci din șase etaje în complexul Stella Polaris de pe Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și balcon cu vedere la piscină. Prețul este inclusiv complet, mobilier și echipamente conform fotografiilor. Apartament imediat gata pentru utilizare sau pentru închiriere.
Stella Polaris Apartcomplex este situat la 400 de metri de centrul orașului Sunny Beach și de plaja Cacao Beach. Acesta oferă parcare gratuită, o piscină sezonieră în aer liber pentru copii și adulți cu o zonă de relaxare, un bistro și o cafenea, închiriere de mașini, recepție, serviciu de spălătorie. La 20 de metri se află un supermarket, iar cel mai apropiat restaurant se află la un minut de mers pe jos.
Taxa de întreținere este de 9 €/m2 pe an.
Noi, la MY REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
67.2 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
520 m
Medic
1 km
Cafenea
90 m
Restaurant
110 m
Bar
100 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00