3 camere, complex prestigios Sweet Homes 2, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7290
124,000 €
Arie 101 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 1,000 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament de 3 camere de înaltă calitate și foarte luxos, cu o suprafață de 101 m2, situat la etajul trei din șase etaje, în complexul privat Sweet Homes 2 din Sunny Beach, Bulgaria. Pretul include mobilier si echipamente de designer conform fotografiei. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă, un balcon cu vedere la piscină. Ofertă potrivită pentru utilizare permanentă într-un complex rezidențial de elită sau pentru închiriere. Pret foarte bun! Iti recomandam!

Apartamentul este situat într-un complex foarte luxos și elegant, cu o piscină exterioară și interioară care funcționează pe tot parcursul anului. Complexul este situat in partea centrala a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 600 de metri de plaja si la 400 de metri de centrul orasului. Pret foarte atractiv!

Complexele reprezintă un lanț de complexe 1,2,3,4,5 care au o infrastructură comună. Dacă dețineți un apartament într-unul dintre aceste complexe, puteți utiliza infrastructura tuturor complexurilor.

Echipamentul zonei:

receptie, paza 24 de ore, piscina mare exterioara, piscina pentru copii, zona de relaxare, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, parcare, terasa panoramica pe acoperis cu o zona de relaxare cu sezlonguri.

Taxa de întreținere este de 1.000 de euro pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de mini-trenuri și conexiuni către orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
101 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00