3 camere cu super preț, Sunset, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8520
80,500 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 400 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim apartament de 3 camere, dimensiune 86 m2, situat la etajul al doilea din șase etaje în complexul Sunset în Sveti Vlas, Bulgaria Dispunerea este: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, două terase. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. În complex sunt: piscină cu zonă de relaxare, loc de joacă, parcare, teren verde, bine întreținut. Taxa de întreținere este de 400€ pe an. În apropiere se află o stație de autobuz, hipermarket tot timpul anului, poliție, centru de sănătate și magazine cu produse electrocasnice. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Plaja este la 500 de metri distanță. Preț foarte bun! Vă recomandăm!
Noi, la MY REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
200 m
Medic
940 m
Cafenea
270 m
Restaurant
130 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
720 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00