3 camere cu terasă spațioasă, complex Gardenia Hills, natură neatinsă, Kosarica

Košarica , Bulgaria – ID 8095
75,000 €
Arie 97 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 2 300 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament cu 3 dormitoare de 97m2, situat la primul etaj într-un superb complex privat Gardenia Hills din Kosharitsa, Bulgaria. Dispunere: living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, terasă cu vedere la piscină.

Gardenia Hills este situat la 1,3 km de Sunny Beach și la 2,3 km de plaja centrală din Sveti Vlas. Oferă un restaurant, piscină sezonieră în aer liber cu zonă de relaxare, grădină, recepție, pază 24/7, mini market.

Taxa de întreținere este de 8 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Kosharitsa este un sat de vacanță (districtul Burgas, municipalitatea Nessebar) situat la 3 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime pante coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. Zona este pitorească, cu priveliști panoramice frumoase, cufundată într-o vegetație mediteraneană densă. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și drumeții.

Satul este foarte fermecător, păstrându-și puritatea și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și nealterate. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata se află în imediata apropiere.

Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe pe plajă și pentru iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Beach). Iubitorii de natură au posibilitatea de a se plimba în pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere îi vor încânta pe pasionații de pescuit.

Kosarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja și stațiunea Sunny Beach se află la 3 km, orașul Burgas și aeroportul internațional - 31 km, Varna - aproximativ 90 km. În sat există o școală, magazine, iar în piață se află o biserică frumoasă. Drumurile sunt asfaltate, există alimentare centralizată cu apă și canalizare, telefon și conexiune la internet.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
97 m2
Suprafață utilizabilă
85 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
470 m
Medic
1 km
Cafenea
820 m
Restaurant
440 m
Bar
530 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00