3 camere cu vedere frontală la mare, complex Costa Calma, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9105
86,900 €
Arie 92 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un frumos apartament cu 3 dormitoare de 92m2, situat la etajul al doilea din șase etaje, în complexul privat Costa Calma din Ravda, Bulgaria. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și o terasă mare cu vedere frumoasă la mare. Vederea la mare este din toate camerele. Ideal pentru închiriere și pentru utilizare pe tot parcursul anului.
Complexul în care se află apartamentul este situat în prima linie între stațiunile balneare Ravda și Aheloy. Complexul este o destinație de vacanță populară, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de principala stradă comercială din Ravda, și oferă o varietate de restaurante, baruri, cafenele și magazine. Plaja se află la 20 de metri distanță. Există legături de transport convenabile către Nessebar, Sunny Beach și Burgas, la distanță de mers pe jos.
Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție:
Piscină sezonieră în aer liber, piscină pentru copii, bar, grădină, terasă la soare, sală de fitness, tenis de masă, biliard, pază 24 de ore, lift, parcare.
Taxa de întreținere este de 10,50 €/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
92 m2
Suprafață utilizabilă
74.73 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
1 km
Cafenea
730 m
Restaurant
550 m
Bar
730 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00