3 camere cu vedere la mare în complexul de elită Grand Hotel Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8528
125,000 €
Arie 114 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 22 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament luxos de 3 camere cu vedere frontală la mare, 114m2, situat la etajul al doilea din șase etaje în complexul Grand Hotel Sveti Vlas. Apartamentul este format dintr-un hol, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă și două balcoane cu vedere magnifică la mare și la munte.
Grand Hotel Sveti Vlas este situat în Sveti Vlas sau cunoscut sub numele de Pulse Fitness and Spa și oferă facilitățile: o piscină sezonieră în aer liber, un centru spa și de fitness de lux, inclusiv o piscină interioară, saună cu sare, baie de aburi aromatică, baie turcească și diverse echipamente de fitness. ; club pentru copii, restaurant, recepție, pază, parcare. Grand Hotel Sveti Vlas este un complex hotelier de lux construit în stil mediteranean modern, chiar pe plajă, în cartierul Yurta, stațiunea Sveti Vlas. La numai 3 km de centrul celei mai mari stațiuni din Bulgaria Sunny Beach, la 25 km de Aeroportul Burgas și la 1,5 km de cel mai mare port de agrement Marina Dinevi. Grand Hotel Sveti Vlas oferă 115 camere de lux spațioase, cu Wi-Fi gratuit, TV cu plasmă și băi elegante cu marmură italiană. Cele 2 restaurante principale și restaurantele A la carte ale complexului oferă mâncăruri delicioase pregătite după rețete originale, iar oaspeții se pot bucura de o ceașcă de cafea aromată la barul din holul complexului.
Grand Hotel Sveti Vlas are un centru de fitness mare din lanțul Pulse Fitness & SPA, dotat cu echipamente de fitness Techno Gym de ultimă generație, un centru spa uriaș cu numeroase facilități, o saună cu sare, o baie de aburi aromată, o saună finlandeză, un hamam și o zonă de relaxare. Toți oaspeții au la dispoziție piscine interioare și exterioare cu umbrele și șezlonguri.
În incintă recepție, lobby bar, bar de proteine, bar lângă piscină, restaurant principal, restaurant a la carte, centru de fitness, centru SPA, coafor, colț pentru copii, grădină, pază 24 de ore, parcare gratuită, internet Wi-Fi, piscină interioară, piscină în aer liber cu secțiune pentru copii, trei lifturi panoramice.
Taxa de întreținere este de 22 €/m2 pe an.
Ofertă excelentă, recomandat!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
114 m2
Suprafață utilizabilă
101.2 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
250 m
Medic
810 m
Cafenea
160 m
Restaurant
90 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00