3 camere cu vedere la mare în complexul uimitor Paradise Dreams, locație de top, preț perfect, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8526
123,000 €
Arie 107 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament frumos și luxos cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 107 m2, situat la etajul trei din patru etaje în complexul privat de elită Paradise Dreams din Sveti Vlas, Bulgaria. Amenajarea este hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă și două terase, dintre care una cu o vedere frumoasă la mare. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele. Haideți să fim vecini! Cea mai bună locație și cea mai frumoasă plajă!

Paradise Dreams este situat într-o zonă frumoasă și liniștită între Sunny Beach și Sveti Vlas, la doar 150 de metri de plajă, iar stația de autobuz se află la 500 de metri. La o distanță de 50 de metri există mai multe supermarketuri, un supermarket mare la aproximativ 300 de metri. O mulțime de restaurante excelente la distanță de mers pe jos, bar cu muzică live la aproximativ 300 de metri, toate facilitățile din apropiere. Complexul are o arhitectură frumoasă, cu acoperișuri înclinate, vopsite în culori calde. În complex sunt la dispoziția proprietarilor și a oaspeților lor:

3 piscine interconectate, dintre care una pentru copii,

zonă de relaxare, loc de joacă, recepție, pază 24 de ore, teren mare, perfect amenajat, parcare

Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an. Ofertă de top! De obicei, nu există proprietăți de vânzare în complex! Recomandat!

Coroana a trecut la cel mai puternic nivel din ultimii 11 ani față de euro! Cumpărarea unei proprietăți cu euro nu a fost și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au mers prost în ultimii ani. Cu toate acestea, există și un lucru bun în toate lucrurile rele. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Organizăm închirieri și gestionarea proprietăților pentru clienții noștri pe toată coasta bulgară.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din popularul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach. Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane. Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
107 m2
Suprafață utilizabilă
94 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
150 m
Medic
440 m
Cafenea
410 m
Restaurant
110 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
480 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00