3 camere cu vedere la mare și aproape de plajă, Byala

Byala, Bulgaria – ID 7911
81,500 €
Arie 74 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament mobilat cu trei dormitoare, situat la 350 de metri de plaja de nisip și tobogane de apă în orașul de coastă Byala. Apartamentul este situat la etajul doi din cinci și este compus din hol de intrare, living cu chicinetă, terasă cu intrare din living, baie-WC, două dormitoare și o terasă cu intrare din ambele dormitoare. De la ferestrele tuturor camerelor și de pe terase se poate admira o priveliște frumoasă spre mare și spre zona interioară a complexului cu piscină și zonă de relaxare. Suprafața apartamentului este de 74 m2. Apartamentul este complet mobilat și utilat, inclusiv aer condiționat în toate camerele. Pe teritoriul complexului există o parcare pentru mașinile proprietarilor apartamentelor din clădire și ale oaspeților acestora, precum și o zonă de relaxare cu piscină și șezlonguri. Apartamentul se află la o distanță de mers pe jos de plajă, magazine, restaurante pe tot parcursul anului și alte elemente ale infrastructurii orașului. Taxa de întreținere este de 7 €/m2 pe an.

Byala este un centru administrativ în partea centrală a coastei bulgare a Mării Negre, situat între două aeroporturi internaționale - la 50 km. la sud de Varna și la 60 km. la nord de Burgas. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfuri maritime, o fâșie de plajă extinsă de peste 6 km lungime, dune de nisip și stânci albe pitorești. Byala este o regiune curată din punct de vedere ecologic și un centru de viticultură și vinificație ale cărui tradiții datează din trecutul antic. Byala are tot ce aveți nevoie atât pentru o vacanță confortabilă în familie, cât și pentru o viață pe tot parcursul anului. Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Pentru clienții noștri, organizăm închirieri și gestionarea proprietății pe toată coasta bulgară.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
74 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
570 m
Medic
1 km
Cafenea
4 km
Restaurant
90 m
Bar
350 m
Școală/gradiniță
370 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00