3 camere cu vedere la mare și piscină, complex Prestige City 2, Primorsko

Primorsko, Bulgaria – ID 8549
110,500 €
Arie 115 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament fabulos cu 3 dormitoare într-un complex în prima linie la mare în Primorsko, Bulgaria. Apartamentul cu 3 dormitoare de 115 m2 este situat la primul etaj din cinci. Dispunere: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și balcon cu acces din toate camerele. Apartamentul oferă o vedere frumoasă la mare și la piscină. complexul este la dispoziția dvs. și a oaspeților dvs:

Recepție

Supraveghere CCTV

Două piscine

Bar la piscină

Restaurant

Spa și sală de gimnastică

Parcare

Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.

Ofertă unică. Recomandată!

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

În mod repetat, ne consolidăm prestigiul și încrederea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opiniile noastre cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților pe care le-au cumpărat cu succes, așa cum au fost planificate, în termenul promis.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dumneavoastră și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dumneavoastră și contribuim la îmbunătățirea situației economice prin investirea bună a banilor dumneavoastră.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări ale UE.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Pentru clienții noștri organizăm închirieri și gestionarea proprietăților pe toată coasta bulgară...

Despre Primorsko. Ceea ce a fost inițial un mic sat de pescari la 50 km sud de Burgas a devenit o destinație turistică populară pentru majoritatea turiștilor cehi. Aici veți găsi unele dintre cele mai lungi și mai frumoase plaje de nisip de pe riviera bulgară, renumite pentru nisipul lor alb, apa limpede și intrarea treptată în mare.

Din 1994, Primorsko este deținătoarea simbolului Steagului Albastru. Steagul Albastru este un simbol care indică plajele sau porturile de agrement care respectă standardele de mediu. Pentru a obține steagul, sunt necesare apă curată și reciclarea deșeurilor, iar plajele trebuie, de asemenea, să aibă acces pentru scaune cu rotile și să fie dotate cu facilități medicale, un centru de informare, elemente de divertisment, toalete și cabine de schimb.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
115 m2
Suprafață utilizabilă
101 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
800 m
Medic
1 km
Cafenea
1 km
Restaurant
200 m
Bar
410 m
Școală/gradiniță
980 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00