3 camere cu vedere la piscină, aproape de plajă, complexul Aquamarine, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8622
79,800 €
Arie 93 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 6 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim 3 camere spațioase în frumosul complex Aquamarine de pe Sunny Beach. Suprafața totală a apartamentului este de 93m 2. Amenajare: hol, living cu bucătărie și zonă de luat masa, două dormitoare, baie cu toaletă, toaletă separată, două balcoane. Apartamentul este situat la etajul al treilea din cinci etaje. Clădirea are un lift.

Complexul Aquamarine este situat la doar 500 de metri de plaja și dunele de nisip din Sunny Beach. Rezidenții și oaspeții au la dispoziție un mic teren de fotbal și volei pe plajă, două piscine, un restaurant, pază și recepție 24 de ore pe zi, parcare și închiriere de mașini. Toate facilitățile și divertismentul se află la distanță de mers pe jos.

Taxa de întreținere este de 6 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
93 m2
Suprafață utilizabilă
81.84 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Magazin
500 m
Medic
1 km
Cafenea
230 m
Restaurant
40 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00