3 camere cu vedere la piscină, complex excelent, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 7799
Arie 110 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Mare 80 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament superb cu 3 dormitoare în prima linie și cu vedere la piscină, suprafața totală este de 110m2. Apartamentul este situat la etajul al doilea în complexul privat Marina View Fort Beach din Sveti Vlas, Bulgaria. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living spațios cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu două toalete, terasă cu vedere la piscină (acces din toate camerele). Marina View Fort Beach Marina View Fort Beach este situat chiar pe plaja de nisip, între stațiunile Sunny Beach și Sveti Vlas, într-o zonă cu plaje frumoase și cu numele romantic "Robinson".

Complexul este construit la poalele Stara Planina, ceea ce creează un climat unic și o combinație unică de flux de aer de mare și de munte.

Infrastructură:

3 restaurante, bar, cofetărie, 10 piscine, dintre care una cu valuri artificiale și cealaltă cu jacuzzi, 5

5 piscine pentru copii cu atracții acvatice, 6 locuri de joacă pentru copii, 2 magazine

băcănie și un magazin de carne, magazine de plajă,

suveniruri și îmbrăcăminte, servicii de coafură, manichiură, pedichiură, centru spa cu

hammam, saună, serviciu de spălătorie și călcătorie, schimb valutar, farmacie,

centru de sănătate, sală de gimnastică, teren de tenis/ teren de minifotbal, facilități de fitness

piscină în aer liber, mini-golf, tenis de masă și biliard, teren de volei, închiriere de biciclete, jocuri electronice, bibliotecă și centru de divertisment pentru copii.

Complexul oferă parcare gratuită, internet și șezlonguri în zona înconjurătoare

piscine.

Taxa de întreținere este de 12,20 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
110 m2
Suprafață utilizabilă
96 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
40 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00