3 camere cu vedere panoramică la mare, complexul Privilege Fort Noks, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9814
117,000 €
Arie 102 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu 3 camere de 102m2 situat la etajul trei din patru etaje, în frumosul complex Privilege Fort - Elenite, în Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și terasă cu vedere panoramică la mare. Prețul include mobilier și echipamente.

Complexul oferă două piscine în aer liber, teren de tenis, pază 24 de ore, restaurant, supermarket, internet, terenuri bine întreținute și amenajate și asigură închirierea de biciclete și mașini contra cost. În complex veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă și relaxantă cu familia dumneavoastră! Oferta este ideală pentru a trăi pe tot parcursul anului într-o locație ecologică lângă mare și pentru închiriere. Recomandat!

Taxa de întreținere este de 13,20€/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este într-adevăr mică. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită construcției din popularul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
102 m2
Suprafață utilizabilă
89.76 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
70 m
Medic
4 km
Cafenea
3 km
Restaurant
100 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00