3 camere de lux, complet echipate in complexul Afrodita Gardens, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5832
115,000 €
Arie 81 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 500 m
Condiție Liber
O oferta pentru cei pretentiosi! Va oferim un apartament luxos spatios cu terasa panoramica in complexul Afrodita Gardens de pe Coasta Insorita. Apartamentul are 81 m2 si este situat la etajul cinci din sase etaje. Este compus dintr-un living cu o chicinetă, două dormitoare, un dressing, o baie cu toaletă și o terasă spațioasă cu vedere la piscină. Apartamentul se vinde complet utilat cu mobilier de lux, inclusiv o bucatarie incorporata si electrocasnice. Bucataria este germana, facuta la comanda - Junker.
Echipament zona - piscina cu sectiune pentru copii; teren frumos amenajat; întreținere pe tot parcursul anului; recepţie; securitate și supraveghere video; parcare. Complexul este situat in statiunea Sunny Coast, intr-o zona cu infrastructura buna, la cca 500 m de plaja. Există un supermarket, magazine, bănci, restaurante, cafenele, stație de autobuz la câțiva pași. Taxa de întreținere este de 12 EUR/m2 pe an.
Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu stau niciodată la coadă și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.
Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.
Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
81 m2
Suprafață utilizabilă
71 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
1 km
Cafenea
430 m
Restaurant
150 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00