3 camere de lux cu vedere la mare, terasă imensă, pe plajă, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 4108
235,000 €
Arie 183 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 1,500 € per an
Condiție Liber
Oferim un apartament complet echipat cu 3 camere. Suprafața construită a apartamentului este de 151 m2, iar suprafața totală este de 183 m2, situat la etajul patru din patru etaje în complexul privat Casa Real, cu lift, în Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul este format dintr-un hol de intrare, un living spațios cu chicinetă, un dormitor spațios cu baie proprie, un al doilea dormitor, o a doua baie și o terasă spațioasă ca și cum ar îmbrățișa apartamentul pe perimetrul său.
Terasa are vedere la mare și este accesibilă din toate cele trei camere. Terasa este spațioasă și oferă mai multe zone de relaxare private cu vedere la mare și posibilitatea de a lua masa în aer liber.
În complexul Casa Real, în care se află apartamentul, există o zonă de relaxare cu piscină, loc de joacă pentru copii, parcare, SPA. În fața complexului se află o plajă de nisip cu restaurant, bar, școală de surf. Apartament excelent în partea de lux a stațiunii Saint Vlas!
Taxa de întreținere 1500€ pe an. Preț foarte bun! Recomandat!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
183 m2
Suprafață utilizabilă
151 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
490 m
Cafenea
350 m
Restaurant
120 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
730 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00