3 camere, ideal de închiriat, complex de lux, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 4364
85,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 800 € per an
Condiție Liber
Vă oferim un apartament cu 3 dormitoare mobilat elegant de 70,5 m2, apartamentul este situat la etajul patru din șase etaje, în complexul de lux Melia 10, în orașul Ravda, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, debara, terasă cu vedere la piscină și grădină. Apartamentul este în stare perfectă, cu posibilitatea de utilizare pe tot parcursul anului. Complexul rezidențial Melia 10 este situat în partea centrală a stațiunii Ravda, aproape de plajă (300 de metri). Loc liniștit și pașnic. Pe teritoriul complexului veți găsi: Piscină în aer liber
Piscină pentru copii
Zonă pentru plajă cu șezlonguri confortabile
Teren verde, perfect întreținut
pază și supraveghere video 24 de ore din 24
întreținere organizată a zonelor comune și a spațiilor verzi. Taxa de întreținere este de 800 € pe an.
Plaja cu nisip curat din punct de vedere ecologic, aerul minunat și condițiile climatice favorabile garantează o vacanță liniștită și plăcută în familie.
Noi, la MY PROPERTY U MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
62 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
910 m
Medic
830 m
Cafenea
520 m
Restaurant
280 m
Bar
520 m
Școală/gradiniță
830 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00