3 camere in centrul orasului Sunny Beach cu vedere la mare, complex Gallery

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7307
125,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 10 m
Taxă pentru servicii 1,000 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Va oferim un apartament frumos de 3 camere cu o suprafata de 100m2, situat la etajul al treilea din patru etaje in frumosul complex Gallery de pe Sunny Beach, Bulgaria. Se compune dintr-un hol spatios de intrare, un living spatios, doua dormitoare, o baie cu toaleta si o terasa cu vedere frumoasa la mare. Terasa este accesibila din toate camerele. Apartamentul este recent renovat si dispune de toate tehnica de uz casnic necesara. Toate camerele au aer conditionat iar baia are obiecte sanitare de calitate. Apartamentul este potrivit pentru locuit pe tot parcursul anului și pentru închiriere.
Marea este la 10 metri. In curtea casei, unde se afla apartamentul, se afla o piscina mare cu sezlonguri. Toată infrastructura stațiunii este în apropiere - baruri, restaurante, parcuri acvatice și alte divertisment.
În orașul vechi Nessebar se poate ajunge pe jos în 25 de minute.
Cel mai apropiat oraș mare Burgas și aeroport sunt la 20 de minute de mers cu mașina. Taxa de întreținere este de 1.000 de euro pe an.
Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.
Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.
Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
40 m
Medic
510 m
Cafenea
330 m
Restaurant
80 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
760 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00