3 camere in constructie, complex in prima linie la mare, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 7025
315,272 €
Arie 129 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 50 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Va oferim in atentia dumneavoastra apartamente in noul complex Olympia Residence pe prima linie la mare in Ravda, Bulgaria. Complexul Olympia Residence este un complex de lux situat pe prima linie a mării, lângă una dintre cele mai frumoase și mai curate plaje din Marea Neagră Bulgară Olympic Hopes. Este situat la 3 km de partea istorică a orașului Nessebar - un oraș pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO și una dintre cele mai populare destinații turistice.

Apartamentul specific de 3 camere cu o suprafata de 129,28 m2 este situat in blocul 2 si la etajul patru din cinci etaje. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, o baie cu toaletă și un balcon. Prețul de achiziție nu include mobilierul și echipamentele cu care suntem bucuroși să vă ajutăm.

„Olympia Residence” are un teren de 6200 m² și este format din patru clădiri cu un total de 89 de apartamente și garsoniere și 43 de locuri de parcare subterane separate. Toate clădirile au lifturi de ultimă generație.

Datorită îmbinării unicității locației cu designul modern, doar în Olympia Residence veți găsi apartamente și penthouse-uri cu curți separate, terase panoramice și vederi excepționale la mare.

Facilitățile complexului includ un restaurant, o piscină în aer liber cu zone de plajă, un centru de wellness cu baie de aburi, o saună, un jacuzzi și o sală de masaj. Proprietarii au la dispoziție și un loc de joacă pentru copii, un grătar de utilizare gratuită și o zonă pentru jocuri liniștite.

Confortul și liniștea reședinței sunt asigurate de acces controlat 24/7 pentru persoane și mașini, precum și întreținerea zilnică a locurilor de parcare, piscinei, facilităților și zonelor comune ale complexului.

In apropierea complexului se afla cel mai mare parc acvatic din Bulgaria - Nessebar Aquapark - la 1 km, hipermarketuri la 1-1,5 km, precum si numeroase restaurante si magazine.

Pentru iubitorii de recreere „dinamică” și de viață de noapte, Sunny Beach – zona de agrement de vară nr. 1 din țară – se află la doar 4 km.

Aeroportul Burgas este la 30 km. – 25 de minute. Se pot aranja transferuri de la și la aeroport.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Orașul Nessebar este una dintre cele mai vizitate stațiuni bulgare de pe coasta Mării Negre. Este situat la 38 km de Burgas și la 100 km sud de Varna, pe peninsula stâncoasă cu același nume, care se conectează liber la plaja nisipoasă Sunny Beach din sud.

Orașul a fost declarat rezervație arhitecturală și arheologică în 1056. Din 1983, a fost inclusă pe Lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO. Tipic pentru acest loc pitoresc este dezvoltarea Mării Negre a caselor din lemn cu două etaje, presate împreună pe străzi întortocheate. Atmosfera este completată de numeroase biserici, în principal din perioada bizantină (biserica Sfântul Ioan Botezătorul din secolul al XI-lea, Sfântul Ștefan din secolul al X-lea cu frumoase picturi murale din perioada renașterii naționale bulgare, precum și biserica). a lui Pantokrator). Cea mai veche biserică păstrată este Bazilica, care datează probabil din secolul 5. În centrul orașului se află Vechiul Palat Episcopal, care este, fără îndoială, unul dintre cele mai impresionante repere ale orașului. O moară de vânt unică din lemn se află la marginea orașului vechi. Muzeul de Arheologie cu vasta sa colecție de icoane și ceramică antică sau mănăstirea Sf. George. În apropierea portului sunt ziduri bine conservate, iar orașul are pavaj din Evul Mediu și Grecia și Roma antice. Străzile pietruite, îngrijite cu grijă, bisericile antice și casele cu cherestea din secolul al XIX-lea dau acestui oraș un farmec fără precedent. Vă puteți plimba aici ore întregi, admirând gama de obiecte de artizanat și aflați despre trecutul bogat. Iubitorii de istorie și arhitectură cu siguranță nu se vor plictisi aici. Veți găsi, de asemenea, magazine mici, piețe, pub-uri și un port. Există mai multe plaje aici. Cea mai interesantă plajă, South Beach, este situată în partea de sud a orașului. Lungimea sa este deosebit de interesantă și, dacă te uiți cu atenție, vei descoperi că se conectează lin la plajă, care se întinde până la Sunny Beach. Plaja este nisipoasă, cu o intrare treptată în mare, și oferă o gamă largă de activități sportive (fotbal, volei, jet ski, etc.). De-a lungul plajei de nisip de pe continent, la 2 km de centrul vechi, există un cartier nou. Apropierea Sunny Coast oferă posibilitatea de a folosi întreaga gamă de sport și divertisment și alte servicii și în această stațiune. Varietatea și combinația dintre istorie cu servicii moderne și o noapte de stat într-un restaurant pe o stâncă deasupra mării în vechiul Nessebar sunt motive pentru a vizita și a-ți petrece vacanța în acest loc magic.

Acest loc uluitor este perfect pentru romantici, iubitorii de viață de noapte, istorie, cultură și mâncare bună. Nessebarul nu trebuie ratat de oricine dorește să cunoască Bulgaria și obiceiurile ei.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
129 m2
Suprafață utilizabilă
113.77 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
480 m
Cafenea
80 m
Restaurant
40 m
Bar
180 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00