3 camere într-o zonă liniștită și de prestigiu, complex Marvel 1, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8192
Arie 116 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament magnific cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 116m2, situat la etajul al doilea din șase etaje în complexul Marvel 1 de pe Sunny Beach. Apartamentul este compus din: hol de intrare, living spațios cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și o terasă spațioasă cu vedere la piscină. Complexul Marvel 1 este situat într-o zonă liniștită și prestigioasă din Sunny Beach. Locația complexului combină cu succes apropierea de plajă (400 de metri ), infrastructura unei stațiuni europene cu liniștea și aerul proaspăt al zonei verzi.

Stilul arhitectural al complexului Marvel 1 este o combinație de stil modern, arhitectură unică și soluții de construcție inovatoare.

Marvel 1 este o combinație de liniște și spațialitate. În fața complexului se află un parc mare cu copaci, un loc de joacă, o zonă de grătar și un teren de sport.

Marvel 1 este un complex cu o curte împrejmuită și clădiri pentru o viață sezonieră și pe tot parcursul anului.

Complexul este disponibil pentru dvs. și pentru oaspeții dvs:

Piscină pentru adulți

Piscină pentru copii

Jacuzzi

șezlonguri și umbrele de soare

sală de gimnastică

saună și tratamente spa

centru pentru copii

loc de joacă

tenis de masă, grătar

locuri de parcare

pază 24 de ore pe tot parcursul anului

taxi

excursii

Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

În mod repetat, ne consolidăm prestigiul și încrederea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opiniile noastre cu clienții noștri care folosesc proprietățile de mult timp și le-au cumpărat cu succes, așa cum au fost planificate, în termenul promis.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dvs. și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dvs. și contribuim la îmbunătățirea situației dvs. economice prin investirea bună a banilor dvs.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări ale UE.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
116 m2
Suprafață utilizabilă
102.08 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
160 m
Medic
440 m
Cafenea
240 m
Restaurant
20 m
Bar
280 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00