3 camere, la 300m de cel mai bun teren de golf din Balcani, complex 4* excelent echipat Murite, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 6239
77,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Sârtie 6 000 m
Taxă pentru servicii 1,000 € per an
Condiție Liber

Va oferim atentiei un apartament cu 3 camere in suprafata totala de 100m2 in complexul Murite, Bansko. Apartamentul este situat la etajul trei cu cinci etaje si este compus din: un hol de intrare, un living cu o chicineta, doua dormitoare, doua bai si un balcon cu vedere superba la munti si la piscina. Expunerea apartamentului este sud. Club Hotel Murite este situat în valea liniștită Razlog, înconjurat de un peisaj montan frumos.

Complexul este format din 4 clădiri tematice - clădirea principală Azalia și clădirile Orhidee, Kamelia și Jasmine. Clădirea principală găzduiește un centru spa și wellness de lux cu o piscină interioară încălzită, saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj și centru de fitness. Complexul include, de asemenea, un lounge confortabil, un loc de joacă pentru copii, restaurante, magazine, un club de noapte și o sală de jocuri, precum și o parcare și un serviciu de transfer gratuit la/de la Bansko.

Micul dejun este disponibil în restaurantul hotelului. Seara, cocktail barul oferă o gamă largă de băuturi și gustări. Club Hotel Murite oferă și servicii de babysitting. Complexul este situat la 10 minute cu mașina de Bansko, la 5 km de Razlog și la 300 m de cel mai important teren de golf din Peninsula Balcanică. Taxa de întreținere este de 1.000 de euro pe an.

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

Din nou și din nou, ne întărim prestigiul și certitudinea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opinii cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților imobiliare pe care le-au cumpărat cu succes conform planului la data promisă.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu doar avem grijă de tine și oferim sfaturi profesionale, ci și adăugăm valoare vieții tale și contribuim la îmbunătățirea situației tale economice, datorită investiției bune a banilor tăi.

Relația noastră nu se termină cu o achiziție, doar începe! Suntem vecinii și partenerii tăi, și nu doar pentru întreaga perioadă de proprietate asupra imobilului pe care l-ai ales.

Protejați-vă banii de mega-inflație, investind cu înțelepciune în propria proprietate de pe malul mării. Prețurile în Bulgaria sunt ÎNCĂ la jumătate față de alte țări din UE.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Turismul de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni evaluate. 75 km de pârtii pregătite profesional și îngrijite fiabil, o școală de schi bună și un depozit pentru schiuri, care sunt la dispoziție pentru schiori și snowboarderi.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri, dintre care două noi, 6 lift și zece lifturi pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
5 km
Cafenea
960 m
Restaurant
390 m
Bar
610 m
Școală/gradiniță
1000 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00