3 camere renovate, în complexul Sunny Beach Hills, terasă mare, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8666
102,500 €
Arie 151 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 6/7
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 6 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un frumos apartament cu 3 dormitoare de 151m2, situat la etajul 6 din 7 etaje, în complexul privat Sunny Beach Hills din Sunny Beach, Bulgaria. Apartamentul se vinde nemobilat, având doar o bucătărie nouă și aparate electrice. Dispunere: hol, living mare cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă, terasă mare cu posibilitate de amplasare a mobilierului de grădină și a grătarului. Aer condiționat în fiecare cameră. Vederea este panoramică spre piscină și curtea complexului. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente! Proprietatea pe care v-o propunem este o ofertă de investiție excelentă atât pentru închiriere, cât și pentru locuit pe tot parcursul anului.
Complexul este excelent întreținut și este deschis pe tot parcursul anului.
Sunny Beach Hills este un complex de apartamente elegant, cu o arhitectură frumoasă, situat în partea de nord a Sunny Beach, la 300 de metri de mare și de plajă, la 5 minute de mers pe jos de supermarket și de stația de autobuz, este construit cu materiale de cea mai bună calitate de la producători europeni renumiți, iar calitatea apartamentelor corespunde celor mai înalte standarde. În împrejurimi veți găsi multe magazine, restaurante și baruri.
Proprietarii și oaspeții lor sunt la dispoziția: - Proprietarii și oaspeții lor:
Restaurant
Cafenea / Bar
Piscină cu zonă de relaxare
Piscină pentru copii
Loc de joacă pentru copii
Teren de tenis
Internet wifi
Magazin
Parcare subterană
Închiriere de mașini
Schimb valutar
pază 24 de ore
Management pe tot parcursul anului
Taxa de întreținere este de 6 €/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
6
Numărul de etaje
7
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
151 m2
Suprafață utilizabilă
132.88 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
310 m
Medic
1 km
Cafenea
230 m
Restaurant
230 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00