3 camere, terasă mare, fără taxe de întreținere, în zona rezidențială Incaraki, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8941
66,600 €
Arie 99 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un apartament spațios de 3 camere, de 99m2, cu o terasă mare cu vedere la verdeață. Apartamentul este situat la parterul a trei etaje, într-un complex rezidențial de apartamente foarte frumos, în Sveti Vlas (Incaraki), Bulgaria. Acesta este format dintr-un living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și o terasă spațioasă cu vedere la verdeață.
Complexul în care se află apartamentul este situat într-un loc foarte liniștit, în Sveti Vlas, mai exact în zona Incaraki, unde există o natură frumoasă și nealterată. Distanța de la plajă este de 600 de metri, de la centrul Sunny Beach -3 km, stație de autobuz la distanță de mers pe jos. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer la prețuri accesibile către centrul orașului. Complexul este situat pe un deal și are o vedere panoramică asupra orașului vechi Nessebar și a Balcanilor.
Plaja are o lungime de 8 km și o lățime de 150 de metri și oferă numeroase oportunități de relaxare activă.
Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție în cadrul complexului: grădină frumoasă și bine îngrijită, piscină cu zonă de relaxare, loc de joacă, parcare, jacuzzi, bar, restaurant, centru de fitness, pază. Apartament fără taxă de întreținere.
Proprietatea este potrivită nu numai pentru propria odihnă și recreere, ci și ca investiție de închiriere.
Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este situat în cea mai bună locație de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre - la poalele pantelor balcanice care coboară treptat în apele cristaline ale vastei Mări Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor respiratorii superioare.
Pe lângă climatul ideal, fiind aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. În urmă cu aproximativ 1800 de ani, în locul unui sanctuar trac, a fost locul unor porturi de agrement luxoase și complexe de vacanță. La acea vreme, orașul se numea Larissa și abia în secolul al XIV-lea a adoptat numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.
Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin și auriu, care, potrivit Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.
Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiective turistice, orașul unic Nessebar și patrimoniul său istoric și cultural se află la 10 km. În 2007, în Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi, cu o capacitate de 300 de iahturi.
De asemenea, aici au loc evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, are loc o regată de navigație "St. Vlas", iar în august un raliu al super skipperilor cu același nume.
Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte blândă și caldă, primăvara inspiră prin frumusețea vegetației înflorite, iar iar iarna, pantele înzăpezite ale Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit. Orașul dispune de toate facilitățile pentru o viață confortabilă. În Sveti Vlas, toate proprietățile pe care le oferim sunt potrivite pentru o viață permanentă.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
99 m2
Suprafață utilizabilă
87.12 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
410 m
Medic
30 m
Cafenea
180 m
Restaurant
30 m
Bar
50 m
Școală/gradiniță
80 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00