3 camere, vedere la mare, două băi, locație de top, 200 m de la mare, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9109
109,900 €
Arie 83 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/7
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă prezentăm un frumos 3 camere în complexul Capriz, Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul are o suprafață totală de 83m2 și este situat la etajul trei din șapte etaje. Dispunere: living cu chicinetă, două dormitoare, două dormitoare, două băi cu toaletă și două terase. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Complexul "Capriz" este situat în partea de sud a Sveti Vlas, la 200 de metri de portul de iahturi și de plajă, pe linia a doua spre mare. Clădirea are două intrări, 50 de apartamente, lift, cafenea, cinci magazine, piscină de 111 m2, garaj subteran pentru 21 de mașini. Combinația dintre aerul de mare și cel de munte, absența întreprinderilor industriale, amplasarea în apropierea orașului Nessebar, recunoscut de UNESCO ca sit al Patrimoniului Mondial, comunicațiile convenabile, posibilitatea de a practica vânătoarea, pescuitul, turismul viticol și silvic, face ca acest loc să fie unic.
Facilități ale complexului și ale împrejurimilor:
piscină
restaurant
amenajare peisagistică
parcare
magazine
supraveghere de securitate
centru spa
Amfiteatru
Centrul de sănătate
Taxa de întreținere este de 600 € pe an. Ofertă foarte interesantă, foarte recomandată!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
7
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
83 m2
Suprafață utilizabilă
73.04 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
30 m
Medic
1 km
Cafenea
180 m
Restaurant
60 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
300 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00