3 camere, vedere la mare, prima linie, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 3425
103,000 €
Arie 120 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 1,000 € per an
Condiție Liber
Oferim un apartament elegant cu 3 camere în prima linie în Ravda. Suprafața totală este de 120 m2, situat pe 3 etaje, într-un complex privat cu lift. Prețul include tot mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Orientare est și vest. Dispunerea apartamentului este: hol de intrare, living spațios cu chicinetă, două dormitoare, trei băi cu trei toalete, două balcoane cu vedere la mare. Complexul oferă o piscină în aer liber cu o secțiune pentru copii, zonă de relaxare, pază 24h. Aproape de strada centrală unde se află restaurante, baruri și toate facilitățile. Distanța până la plajă este de 50 de metri. Taxa de întreținere este de 1000 de euro pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
120 m2
Suprafață utilizabilă
105 m2
Balcon
Da
Magazin
1 km
Medic
160 m
Cafenea
50 m
Restaurant
30 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00