3 camere, vedere la mare și la munte, 100m de la plajă, Burgas

Burgas, Bulgaria – ID 8921
270,000 €
Arie 103 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 6/23
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Apartament în cel mai bun oraș pentru a trăi în Bulgaria- Burgas! Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament spațios de 3 camere cu o suprafață totală de 103,51 m2, situat la etajul șase în complexul Lazuren Briag, Burgas, Bulgaria.
Dispunere: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu WC și o terasă spațioasă cu vedere la mare și la munte. Prețul include mobilier și echipamente. În cadrul complexului sunt la dispoziția dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră: călcătorie și spălătorie, recepție 24 de ore, parcare, bar, închiriere de mașini.
Taxa de întreținere este de 6,90€/m2.
Ofertă excelentă, recomandată!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre, iar cu o suprafață de 253,644 km² este, de asemenea, unul dintre cele mai mari din țară. Conform ultimului recensământ al INS, la 31 decembrie 2015, are 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, satele antice și medievale, Marea Neagră și festivalurile anuale atrag numeroși turiști. Burgas, situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și mai populat de pe continentul bulgăresc al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas- Burgas, Atanasovsko și Mandrensko și de Marea Neagră la est.
Printre primii locuitori ai regiunii s-au numărat tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul actualului Burgas, împreună cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria, Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca fiind subtropicală umedă, cu influențe marine și continentale. Temperatura medie a aerului în timpul verii ajunge la 26,7 °C în iulie, iar temperaturile maxime zilnice de peste 20 °C se înregistrează până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare este de 328,6 ore. O influență continentală este evidentă în timpul iernilor, dar iernile rămân mult mai blânde în comparație cu cele din interior, iar căderile de zăpadă sunt relativ rare. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, este discutat proiectul Super Burgas. Viitorul proiect privind ciclismul public, eliminarea traficului greu din partea centrală a orașului, restaurarea insulei Sfânta Anastasia și a podului, precum și reabilitarea centrului istoric, a fost deja implementat. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Este planificată deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unei șosele asfaltate de coastă care să lege Burgas de noul cartier Kyosheto și de cartierul Sarafovo.
Numărul etajului
6
Numărul de etaje
23
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
103 m2
Suprafață utilizabilă
91.09 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
100 m
Medic
530 m
Cafenea
110 m
Restaurant
80 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
440 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00