3 camere, vedere la mare și la munte, fără taxe de întreținere, Varvara

Varvara, Bulgaria – ID 8626
115,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 550 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un frumos apartament cu 3 camere, situat în centrul satului bulgăresc Varvara, pe malul mării, cu o suprafață de 100 m2, la ultimul etaj al unei clădiri noi de apartamente. Dispunere: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și terasă spațioasă cu vedere frumoasă la mare și la munte. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipament. Apartament fără taxă de întreținere! În fața casei există locuri de parcare. Există plaje de piatră în Varvara.
Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipament!
Satul este situat pe coasta Mării Negre, la poalele Munților Strandzha, între Tsarevo și Ahtopol, în Parcul Național Strandzha. Este renumit pentru plaja sa frumoasă, una dintre cele mai frumoase de pe coasta bulgară, precum și pentru natura curată și apa cristalină. Zona este potrivită pentru pescuit subacvatic și scufundări.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
4 km
Cafenea
190 m
Restaurant
100 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00