3 camere, vedere la munte, cu semineu propriu, complex Mountview Lodge, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 7329
99,000 €
Arie 98 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Sârtie 1 000 m
Taxă pentru servicii 460 € per an
Condiție Liber

Va oferim un apartament spatios cu 3 camere si o suprafata totala de 98.42m2. Dispunerea apartamentului este un hol de intrare, un living cu o chicinetă cu șemineu, două dormitoare, o baie cu toaletă și un balcon cu vedere la munți. Apartamentul este situat la etajul trei din patru etaje.

Arhitectura complexului Mountview Lodge este o combinație de stiluri tradiționale alpine și moderne, acoperișul și pereții abrupti caracteristici, un amestec de lemn și piatră, toate acestea creând un stil de construcție uimitor și unic.

Există un serviciu gratuit de transfer la și de la teleschi, parcare, transport aeroport, babysitting, spălătorie, securitate 24 de ore pe zi, închiriere de echipament de schi la fața locului.

Taxa de întreținere este de 460 EUR pe an

Iti recomandam!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Bansko este un oraș pitoresc cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin. Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rhodope și Rila.

Pe de o parte - Rodopii, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic din regiune.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Pentru că Bansko are de toate!

Turism de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni evaluate. 75 km de pârtii pregătite profesional și îngrijite fiabil, o școală de schi bună și un depozit pentru schiuri, care sunt la dispoziție pentru schiori și snowboarderi.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri pentru a se așeza, inclusiv două noi, 6 lifturi și zece lifturi pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
98 m2
Suprafață utilizabilă
86.61 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
330 m
Medic
870 m
Cafenea
340 m
Restaurant
50 m
Bar
240 m
Școală/gradiniță
160 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00