3+ dormitoare terasă mare pe acoperiș cu vedere la mare , dig frumos

Trikomo, Cipru – ID 9432
288,000 €
Arie 150 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 500 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

În reprezentarea exclusivă a proprietarilor cehi, oferim un apartament magnific de 3 camere cu o terasă mare pe acoperiș de 75m2 cu vedere frumoasă la mare și la munte. Apartamentul este situat în a doua fază a uneia dintre cele mai bune stațiuni din Cipru. Un avantaj imens este faptul că stațiunea are propria plajă unde există șezlonguri și case pentru rezidenții proiectului. Există, de asemenea, un dig frumos cu șezlonguri și cabine unde puteți comanda, de exemplu, o băutură răcoritoare. Accesul la plajă se face printr-o trecere subterană pe sub drum. Există foarte puține stațiuni similare în Cipru.

Revista Forbes a desemnat Ciprul de Nord ca fiind cea mai bună investiție la malul mării pentru a doua oară din 2021. Suntem extrem de mândri să fim pionierii absoluți în oferirea de proprietăți imobiliare din Cipru de Nord pe piața cehă.

În stațiune găsim toată infrastructura comercială necesară, la o scurtă plimbare de spital și de cea mai mare universitate din Cipru, recunoscută la nivel mondial.

Distanța de la aeroportul din Larnaca este de 70 km, iar distanța de la aeroporturile Ercan și Nicosia este de 45 km. Famagusta 20 km, Kyrenia 40 km, clubul de golf Korenium 35 km. Sunteți în Cipru cu avionul în 3 ore. Orice vă interesează, vă vom sfătui. Ne aflăm fizic la fața locului.

Predarea în aprilie 2024.

Plan de rate până în ianuarie 2025 fără majorare!

Fotografiile sunt ale unui apartament analog din prima fază.

Plan de plată

70% până la predarea în aprilie 2024 , restul până în ianuarie 2025

Accesoriile proiectului :

Proiectul include: piscină în aer liber, piscină interioară, parc acvatic, trasee de ciclism și de plimbare, fitness, spa / masaj - centru de înfrumusețare, teren de tenis, baschet și volei, restaurant, cafenea, bar, terasă, bar pe plajă, debarcader frumos, sporturi nautice.

Există un club pentru copii și multe alte activități sociale.

Taxe în plus față de prețul din bază : TVA, utilități, contribuția la infrastructură, mobilier și electrocasnice - elementele de bază sunt incluse.

Pentru prețul total și procedură, vă rugăm să ne contactați.

Noi am fost primii care v-am oferit posibilitatea de a investi în proprietăți în străinătate. Suntem una dintre puținele companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră. Alegeți-vă partenerul cu atenție, vă va economisi mult timp și bani.

Suntem lider de piață cu peste 1000 de clienți mulțumiți la malul mării, consultați recenziile noastre. Urmăriți tururile noastre de investiții pe site-ul nostru. Noi înșine deținem proprietăți aici și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de rezervarea proprietății și de transferurile de la aeroport.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
150 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
75 m2
Balcon
18 m2
Piscină
8 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
10 km
Cafenea
250 m
Restaurant
350 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00