3+ kk în complexe de lux în Cipru 3% reducere

Trikomo, Cipru – ID 6848
279,000 €
Arie 170 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 500 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Vă prezentăm continuarea unui proiect de succes al partenerului nostru de la malul mării. Aceasta este a treia fază a unui proiect de familie lângă mare în Cipru, în prezent la prețuri de pornire. Ne așteptăm la o creștere de cel puțin 10% în curând. Suntem lider de piață cu peste 1000 de clienți mulțumiți lângă mare, verificați recenziile noastre. Urmăriți tururile noastre de investiții pe site-ul nostru.

Un avantaj uriaș este faptul că proprietarii musai folosesc infrastructura din toate cele trei etape, inclusiv facilitățile și infrastructura de pe plajă. Există un dig minunat. Accesul la plajă se face printr-o trecere subterană pe sub drum. Fotografiile sunt din construcția celei de-a doua etape a proiectelor , unde predarea este într-un an, dar prețul este cu 20-30% mai mare. Este așa numita investiție ireală pe termen lung.

Predare decembrie 2025

Plan de plăți până în decembrie 2026

Plan de plată :

Depozit: minim 3 000 GBP

%35 - în termen de o lună

%45 - în rate până la predarea cheii (decembrie 2025)

%20 - după predarea cheii timp de 1 an (decembrie 2026)

În anumite condiții, puteți obține o reducere de 3% sub prețul pieței, așa că nu ezitați să mă contactați.

În acest proiect vă oferim un apartament frumos, elegant, cu 3 dormitoare, cu o terasă mare pe acoperiș de 80m2 cu vedere frumoasă la mare și la munte. Apartamentul are, de asemenea, un balcon de 18m2. Aceasta este etapa din spatele drumului - vezi parcela în roșu. Creșterea estimată a prețului până la predarea în decembrie 2025 este de min 60%.

Accesoriile proiectului :

Proiectul include : piscină exterioară, piscină interioară, parc acvatic, trasee de ciclism și de plimbare, centru de fitness, centru de spa/massaj - înfrumusețare, terenuri de tenis, baschet și volei, restaurant, cafenea, bar, terasă rădăuțeană, bar pe plajă. Există un club pentru copii și multe alte activități sociale.

Cheltuieli în plus: TVA, utilități, alocație pentru infrastructură, servicii juridice, mobilier și electrocasnice - sunt incluse obiectele esențiale.

Pentru prețul total și evoluția vă rugăm să ne contactați.

Am fost primii care v-am oferit posibilitatea de a investi în imobiliare în străinătate. Suntem una dintre puținele companii de pe insulă care vă va oferi toate serviciile pre și post vânzare, inclusiv închirierea proprietății dumneavoastră.

Noi înșine deținem proprietățile și cunoaștem îndeaproape piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
170 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
80 m2
Balcon
18 m2
Piscină
8 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
10 km
Cafenea
250 m
Restaurant
350 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00