3+pk cu vedere la mare, complex Galatea, la doar 100m de plajă, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 9130
108,900 €
Arie 115 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 7/7
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 950 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament frumos de 3 camere, cu o suprafață totală de 115m2, situat la ultimul etaj al șaptelea în complexul Galatea Beach, în Sveti Vlas, Bulgaria. Prețul include mobilier și echipamente complete, de calitate, conform fotografiilor actuale. Acesta este format dintr-un living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și o terasă cu vedere la mare și la piscină. Frumosul complex Galatea este situat la 100 de metri de plaja estică din Sveti Vlas și la 200 de metri de plaja Venid. Locația pitorească între munți și coasta mării este ideală pentru iubitorii de relaxare activă. Complexul include o piscină, o zonă de relaxare și o grădină, iar pentru cei mai tineri oaspeți există un loc de joacă în fața clădirii. Există, de asemenea, o sală de sport pentru cei care doresc să se mențină în formă în timpul vacanței. Complexul dispune de pază 24 de ore pe zi și parcare. În imediata vecinătate a complexului se află magazine, baruri, precum și amfiteatrul, cel mai mare de pe coasta bulgară, la aproximativ 700 de metri, frumoasa și mereu animată promenadă "Marina Denevi", cu multe atracții.

Taxa de întreținere este de 950 € pe an. Recomandat.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
7
Numărul de etaje
7
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
115 m2
Suprafață utilizabilă
101.2 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
120 m
Medic
1 km
Cafenea
680 m
Restaurant
100 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
80 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00