4 camere Apartament modern cu terasă pe acoperiș

La Maddalena, Sardínie, Italia – ID 7959
753,500 €
Arie 185 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 500 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Diamonds este un complex rezidențial format din case de apartamente elegante cu vedere la mare, situat în inima frumoasei insule La Maddalena, într-o zonă exclusivistă, la doar câțiva pași de portul Mangiavolpe.

La intrarea în apartamentul de la etajul penthouse, veți simți imediat atmosfera de eleganță și rafinament care îl caracterizează. Spațiul este mare și este format din două dormitoare, două băi, un living cu zonă de luat masa și chicinetă, un birou, două terase, o terasă pe acoperiș, capabilă să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura mai bine de vacanță.

Terasele panoramice și terasele de pe acoperiș sunt ideale pentru a vă relaxa și a vă bucura de priveliște, în timp ce interioarele de design vă întâmpină într-o oază de confort și modernitate.

Ceea ce face însă ca Diamonds Apartment să fie și mai special este locația sa privilegiată, într-o zonă dotată cu toate serviciile, ușor accesibilă pe jos sau cu e-bike. Insula La Maddalena oferă o natură virgină, cu fundul mării turcoaz și plaje impresionante care vă invită să vă bucurați de mare pe tot parcursul anului.

Apartamentele Diamonds sunt ideale pentru cei care caută frumusețe, relaxare și liniște într-o locație unică și de neuitat.

Partenerul nostru de afaceri oferă, de asemenea, pachete de argint, aur și platină pentru mobilarea proprietății dumneavoastră.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
185 m2
Suprafață utilizabilă
93 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
110 m
Cafenea
280 m
Restaurant
100 m
Bar
200 m
Școală/gradiniță
390 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00