4 camere, chiar pe promenada, terasa mare, locatie excelenta, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9550
128,000 €
Arie 150 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 500 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament spatios de 4 camere, in suprafata totala de 150 m2, situat la etajul doi din sase etaje in micul complex Villa Bonita de pe Sunny Beach, Bulgaria. Pretul include mobila si echipamentul complet. Amenajare: hol de intrare, living cu chicineta, trei dormitoare, baie cu toaleta, terasa. Complexul Villa Bonita, in care se afla apartamentul, este situat pe promenada, la doar cativa metri de plaja cu nisip. Imobilul dispune de lift, este situat intr-o locatie extrem de atractiva la doar cativa metri de plaja statiunii! Toate facilitățile și divertismentul sunt la câțiva pași.

Taxa de întreținere este de 500 EUR pe an.

Foarte interesanta oferta, o recomandam!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
150 m2
Suprafață utilizabilă
132 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
310 m
Medic
440 m
Cafenea
260 m
Restaurant
50 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
670 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00