4 camere cu parcare în garaj în centrul orașului Nessebar și într-un bloc de apartamente fără taxă de întreținere, Nessebar

Nesebar, Bulgaria – ID 9863
138,000 €
Arie 96 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 6/7
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Apartament urban nou, spațios în Nessebar, la o adresă de prestigiu! Vă propunem spre vânzare un apartament nou de 4 camere, suprafața totală a apartamentului este de 96m2, apartamentul dispune de un spațiu de depozitare de 13,34m2 și o parcare de garaj. Apartamentul este situat la etajul șase din șapte etaje într-un bloc de apartamente din Nessebar. Dispunerea este living cu chicinetă, trei dormitoare, baie cu toaletă și balcon spațios. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu finisaje, mobilier și echipamente. Oferta este ideală pentru închiriere ( chiar și pe tot parcursul anului) și pentru vacanțe confortabile în familie. Toate facilitățile, obiectivele turistice, promenada de mers pe jos, plaja și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos. Distanța de la plajă este de numai 400 de metri.

Casă fără taxă de întreținere.

Noi, la MY REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Nessebar este una dintre cele mai vizitate stațiuni bulgărești de pe coasta Mării Negre. Se află la 38 km de Burgas și la 100 km sud de Varna, pe peninsula stâncoasă cu același nume, care urmează vag plaja de nisip Sunny Beach la sud.

Orașul a fost declarat rezervație arhitecturală și arheologică în 1056. Din 1983 este inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Acest loc pitoresc se caracterizează prin dezvoltarea sa în stilul Mării Negre, cu case din lemn cu două etaje care se înghesuie pe străzi sinuoase. Numeroase biserici, în principal din perioada bizantină (Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din secolul al XI-lea, Biserica Sfântul Ștefan din secolul al X-lea, cu frumoase picturi murale din Renașterea Națională Bulgară și Biserica Pantokrator) adaugă atmosfera. Cea mai veche biserică păstrată este Bazilica, care datează probabil din secolul al V-lea. În centrul orașului se află Vechiul Palat Episcopal, care este, fără îndoială, unul dintre cele mai impresionante repere ale orașului. La periferia orașului vechi se află o moară de vânt unică din lemn. Muzeul Arheologic, cu o colecție vastă de icoane și ceramică veche, și Mănăstirea Sfântul Gheorghe merită, de asemenea, o vizită. În apropierea portului există ziduri bine conservate, iar orașul are pavaje care datează atât din Evul Mediu, cât și din Grecia și Roma antice. Străzile pietruite și bine întreținute, bisericile vechi și casele din lemn din secolul al XIX-lea dau acestui oraș un farmec fără precedent. Vă puteți plimba ore în șir admirând gama de obiecte de artizanat oferite și învățând despre trecutul său bogat. Iubitorii de istorie și arhitectură nu se vor plictisi aici. Veți găsi, de asemenea, magazine mici, o piață, taverne și un port. Există mai multe plaje. În partea de sud a orașului se află cea mai interesantă plajă, South Beach. Lungimea sa este deosebit de interesantă și, dacă vă uitați cu atenție, veți descoperi că se conectează fără probleme cu plaja care se întinde până la Sunny Beach. Plaja este nisipoasă, cu o intrare treptată în mare și oferă o gamă largă de activități sportive (fotbal, volei, jet ski etc.). De-a lungul plajei de nisip de pe continent, la 2 km de centrul vechi, se află un cartier nou. Apropierea de Sunny Beach oferă posibilitatea de a profita de întreaga gamă de activități sportive și de divertisment și de alte servicii și în această stațiune. Varietatea și combinația de istorie cu servicii moderne și șederea nocturnă în restaurantul de pe faleza de deasupra mării din vechiul Nessebar sunt motive pentru a vizita și a vă petrece vacanța în acest loc magic.

Acest loc uimitor este perfect pentru romantici, iubitori de viață de noapte, istorie, cultură și mâncare bună. Nessebar nu trebuie ratat de nimeni care dorește să cunoască Bulgaria și obiceiurile sale.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
7
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
96 m2
Suprafață utilizabilă
84.48 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
140 m
Medic
150 m
Cafenea
130 m
Restaurant
60 m
Bar
250 m
Școală/gradiniță
400 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00