4 camere cu piscină și bucătărie de vară, Camposol

Camposol, Spania – ID 9701
159,995 €
Arie 250 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Profitați de oportunitatea de a juca golf pe tot parcursul anului, datorită amplasării casei vă veți bucura de căldură și de posibilitatea nelimitată de a juca golf chiar și în lunile de iarnă.

Vă oferim o proprietate frumoasă cu orientare sudică, cu 3 dormitoare și 3 băi, cu aer condiționat, piscină și spațiu exterior fabulos, pe un teren cu întreținere redusă.

Casa este construită pe un teren orientat spre sud, iar accesul la vilă se face prin trepte care duc la o terasă deschisă. Unii oameni au această zonă cu geamuri pentru a crea un conservator. Ușa din față duce într-o zonă de living plăcută și chiar în afara ușii din față se află un dulap încorporat la îndemână. Camera de zi mare are o sobă modernă pe peleți și aer condiționat, iar o mulțime de lumină naturală pătrunde în camera frumos decorată. O arcadă duce la zona de luat masa și o alta duce la bucătărie, care are o mulțime de blaturi de lucru, dulapuri ample de depozitare și aparate complet integrate, inclusiv o plită pe gaz. O ușă din spate duce la grădină și la bucătăria în aer liber.

De asemenea, la parter se află un dormitor dublu cu dulapuri montate, ventilator de tavan, aer condiționat și o baie mare care duce printr-o arcadă din camera de zi. Există o cadă și un duș cu cap cu duș de sticlă. Există, de asemenea, un al doilea dormitor dublu cu dulapuri montate și ventilator de tavan, plus o cameră de duș de familie/un WC pentru oaspeți.

Primul etaj este accesat printr-o scară exterioară care duce de la ușa din spate a bucătăriei, care vă duce la cel de-al treilea dormitor. Acesta are dulapuri montate și aer condiționat, precum și o baie proprie cu cadă și duș deasupra capului. Terasa mare de pe acoperiș este accesată prin intermediul ușilor franceze care duc din dormitor și de aici aveți vederi fabuloase.

Vila se află pe un teren de 250m2 cu ziduri de grădină ridicate pentru un plus de intimitate. Spațiul exterior a fost foarte bine folosit, inclusiv aleea cu parcare cu carport și piscina de 7x3 și terasele pavate din jur, unde vă puteți bucura de soarele spaniol. Există o bucătărie fabuloasă în aer liber cu vedere la terasa pavată și la piscină, iar sub scările care duc la terasă spațiul a fost folosit pentru a crea o mică spălătorie cu toaletă și chiuvetă, ideală pentru utilizarea piscinei și a bucătăriei de vară . Există un acces pietonal pavat și o alee separată cu poartă glisantă. Vila are o parte demontabilă care este folosită în prezent ca o cameră de depozitare. Aceasta este o casă fabuloasă în interior și exterior.

Noul aeroport internațional din Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar aeroportul din Alicante este la aproximativ 1 oră distanță.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm vizionări online prin live stream. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
250 m2
Teren
250 m2
Suprafață utilizabilă
249 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
248 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
1 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00